Ellende - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Rory Wansing - WaarBenJij.nu Ellende - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Rory Wansing - WaarBenJij.nu

Ellende

Door: Herr Rory

Blijf op de hoogte en volg Rory

30 Augustus 2006 | Oostenrijk, Wenen

hee mensen

nou hier dus het eerste berichtje vanuit Oostenrijk. Reis en alles ging goed was allemaal goed te doen.
Zit nu weer lekker in de regen in Oostenrijk, dus op gebied van weer veranderd er niet veel.

Ben dus zodra ik aangekomen ben op zoek gegaan naar een kamer in Wenen samen met Ivana, omdat er een mogelijkheid was voor mij om niet mn stage in Graz (2uur van wenen af) te doen maar in St.Pölten (45 van wenen). Maar SPAR (waar ik dus ga stage lopen) heeft besloten om mij 2,5 maand in Graz neer te planten en 2,5 maand in St.Pölten. Dat vind ik dus niet echt op schieten.

Het ergste is nog dat wij dus dinsdag echt de ultieme kamer gevonden hadden die we direct konden hebben en we hoefden alleen nog maar het contract te ondertekenen. Maar goed toen hoorde ik dus na 2,5 maand naar Graz MOET gaan. Dus een kamer vinden voor 2,5 maand is niet makkelijk want dat doet natuurlijk niemand, iedereen verhuurt kamers voor half jaar of langer. En bij Ivana blijven wonen is helemaal niet te doen want dan worden die ouders waarschijnlijk ook helemaal gek en de afstand/reistijd van Neunkirchen naar St.Pölten is zeg maar KUT. Dus nu gaan we morgen (donderdag) nog ff kijken naar een grote kamer voor 3 maanden (een van de weinigen die dat doen) maar die kamer ligt helemaal in de uithoek van wenen en gaat me waarschijnlijk weer 8374872 euro kosten om iedere dag naar mn werk op en neer te reizen.

Dus het zit op die moment nog niet allemaal mee en het zoeken van een huis enzo is allemaal nog niet zo makkelijk. Maar goed we zullen zien hoe het uiteindelijk uit zal pakken.....

Het trouwens nu ook een oostenrijks nummer voor de liefhebbers. Dat is:+43 650 7603490

als er weer vorderingen zijn horen jullie dat uiteraard weer.

freundlichen grüßen,

rory

• 31 Augustus 2006 - 07:43

Lot:

haha lekker voor je.. anyway.. veel s6 bij het vinden van een huis en have fun daar!!
    XxX Charlotte

• 31 Augustus 2006 - 10:04

Autumn:

Hey jonge hahah tis toch wat he, nee jo maar dat komt vast goed goed de ogen open houden en rondkijken. Veel succes en plezier met z'n 2en gr xxx
    Autumn

• 31 Augustus 2006 - 13:09

Jos:

8374872 euro is wel een hoop he ;)
    Mja veel succes nog met het zoeken van een kamer en de groeten aan je vriendin...
    Groeten Jos

• 02 September 2006 - 10:20