Laatste week Wenen - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Rory Wansing - WaarBenJij.nu Laatste week Wenen - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van Rory Wansing - WaarBenJij.nu

Laatste week Wenen

Door: Herr Rory

Blijf op de hoogte en volg Rory

20 November 2006 | Oostenrijk, Wenen

Zo heb iedereen nu een beetje de tijd gegeven om bij te komen van mijn milaan verhaal.
Was nogal groot hoorde ik..haha. Maar ja heb nou eenmaal veel te vertellen.

Zoals de naam het al zegt is het deze week mijn laatste week in Wenen. Zaterdag vertrek ik met al mn hebbe en houwe naar Graz. Alhoewel ik tot op heden nog niets van hun gehoord heb over een woning of zo. Dus ik zie t allemaal alweer helemaal fout gaan. Maar ja heb al een mail gestuurd met het bericht dat ik a.s. zaterdag kom en dan graag een woning zou willen hebben....maar dan beleefd natuurlijk. Dus we zullen zien hoe dat afloopt.
Heb ook vandaag (maandag) mijn presentatie. Natuurlijk met mijn magische powerpointkunsten enzo moet dat helemaal goedkomen haha. Alleen t feit dat t deze keer niet zo'n nutteloze is die ik op school houdt, maar deze keer ook echt iets voorstelt is t wel ff iets anders natuurlijk.
Maar goed, we gaan weer ons best doen.

Afgelopen weekend was een rustig weekend. Heb een keer in Kyu een meisje leren kennen en har zus heeft meegebouwd met Domino Day.
Overdag nog naar het Cobenzl geweest. Een soort van berg waar je heel mooi wat kan drinken terwijl je over heel Wenen uitkijkt. Duur maar wel gezellig.
En aangezien er vrijdag geen Starmania was, ben ik ' avonds daar maar heen gegaan met 2 flessen sekt en hebben we Domino Day gekeken. Kan ook leuk zijn zo op een vrijdag avond. Beetje alcohol erbij.
(En voor de mensen die ook gekeken hebben, Haar zus was dat meisje dat bij de 2e opdracht die stenen aan zo'n lopende band moest neerzetten; kort zwart haar)
maar goed....
En natuurlijk na zo'n lange avond tv kijken word je moe van...en had geen zin meer om naar huis te gaan...dus ben maar weer x blijven slapen:p
Zaterdag kwam ik erachter dat mn centjes opwaren (reden: zie vorige bericht!!!) en dus heb ik maar paar PS spellen gehuurd en ben ik hele avond thuisgebleven. Ook zondag vrij weinig gedaan. 's avonds nog ff wat gedronken van mn laatste euris en nu is t alweer maandag.
En het mooie is ik heb nog een vrije dag over die ik voordat ik naar Graz ga, nog kan gebruiken, dus die gebruik ik dan donderdag. Dus is woensdag mijn laatste werkdag hiero. En dan kan het nieuwe avontuur beginnen.

Nou dat was weer beetje hoe mijn weekend eruit zag. Niet veel boeiends.

tot de volgende ker
ciao

• 20 November 2006 - 10:18

Bcn:

Je bent echt een flikker dat je niks doet jonge!! Maargoed gaan weer zien hoe chef het heeft in Arnold stad. Kerel we moeten echt skypen, Sevilla was te vet, wel met een beetje dank aan jou dan, maar anders zat chef de gehele terug reis naast de piloot, en was de landing te fucking vet. Gast tenemos que skypen, hoor wel wanneer hasta luego.

• 20 November 2006 - 17:39

An:

nou kan je er nog 1 bij optellen kerel

• 20 November 2006 - 19:40

Bianca:

En hoe is de presentatie gegaan?

• 03 December 2006 - 21:48

Bcn:

En net terug uit Valencia..kerel, tis al weer lang geleden chef. Raconte moi hoe het is in dat gekke Graz. Blijkbaar hebbie internet!!! Beter hebbie het wel een beetje flex daaro. Nou laat binnenkort maar weer eens wat horen.. hasta luego